Måndag !

Då var det måndag då och jag är så tråkig att jag inte lagt in nå bilder alls .. men jag ska fixa när jag kan fatta hur man gör så att man inte kan kopiera bilderna ... jaja skit samm


Idag har jag vart vid ica å köpte godis ... med Irya och Jonna ! Vi skulle titta på ansiktmålning tills imorn på skolans dag! ... Vi ska sitta och ha ansiktsmålning och sen ca kl 14.00 så ska vi sjunga ''Hero '' med Mariah Carey! Snacka om att jag är nervös! Sen idag har jag vart med Irya och Jonna först såg vi på repriset på ''Gossip Girl'' Så bra .. sen gick vi till studsmattan ,då solade vi!Sen så märkte vi att Stevens och Sagha var hemma hos Nicole (min granne) så vi sa att dom skulle komma  och köra sanning elr konsekvens på studsmattan skojj skojj...sen skulle sagha och Nicole gå så satt vi och prata lite .. Senare så gick Stevens å vi gick in och övade till morgondagen.Jag och Irya blev dödströtta . haha jag vila halft på stolen och halft på soffan och Irya låg och krama mitt gosedjur .Vi övade lite sen så killade och masserade Jonna min rygg för hon var skyldig mig det .. och medans jonna gjorde det så bäddade Irya min sång och hållde på städa ,jag bara -What ? XD haha sen gick jag ner och åt så sene när jag kom upp så var hela rummet städat ! Hon får typ städ ryck i bland :D Sen skulle dom hem så då satt jag vid farmor och pappa ett tag och försökte övertala pappa att cykla med mig ner till ica och köpa ben & jerry glass med brownies i .. mums mums ...så jag fick plocka ur diskmaskinen och ställa in haha jag gjorde det också så sen bjöd han mig på en sån glass elr så var det farnor som bjöd ..ja snällt var det iallafall eftersom en sån koostar 50 kr ! jag har alltid haft sån dyr smak !  Sen satt jag och åt glass och titta på 2 och en halv man ett tag sen dusha jag och nu sitter jag vid datorn ! Så nu ska jag se på film elr nått hei svejj! puss puss<33

Lördag!

                                                                            Halo!

Sitter nu med min lillebror han spelar en massa spel .... han är liksom tre år och han vet hur man startar datorn ,går in på internet och sen trycker han på bokmärken så kommer det upp en spel sida som han vet hur man spelar på haha..ja blir vi mer och mer intelligenta eller bara mer och mer data nördar  :D vem vet igentligen? ja vad ska man göra idag vaknade ca kl 10 märkte att det var soligt så det fick bli en jeans kjol och en pösig grå tröja från H&M ! Ska passa lillebror några timmar ,han lär vara upptagen vid datorn ett bra tag och sen kanske vi tar en promenad med voffen ! Ja min blogg är inte så interesant för tillfället men förhoppningsvis blir den det när det blir mer bilder och annat skojj !

Jaja hei svejj skriver mer senare puss hei!!!<33

Börja blogga igen !

Ja då ska man börja blogga igen då ..tog bort min förra gången för jag hade läst någonstans att typ andra kunde kopiera bilder å göra om dom typ! Inte kul ... men nu ska jag fixa så man inte kan kopiera mina bilder å så . Ska skriva lite om min vardag ,mina klädval å annat smått å gott.

Själv gillar jag att leka men min chihuahua Billy ..å sitta vid datorn och haha ''nörda'' framrör mitt tv spel! Och va med mina kompisar såklart!

Å jag har ett problem jag fattar verkligen inte hur man fixar en ''header'' .. jag har försökt och försökt ,försökt och försökt men den bara kommer inte fram ,har läst på designa din blogg men ja ni ser ju själva att det inte blivit nått resultat! Nått Tips? :)


Nu ska jag se på fim blir nog att lägga in bilder jag har tagit från min mors kamera ...å kanske ta lite nya om jag får låna den :)

Puss å hei<3