Orkar inte komma på en rubrik just nu

Ja, imorgon så åker jag till island..och det känns inte som det Haha.men det är bra då kanske jag lyckas somna inatt:-Dså jag inte är för uppspelt.just nu så sitter jag och väntar på mari,vi ska kolla på the bucket list. Älskar den filmen som sagt:)..jag undrar..min väska är lite sådär smått full just nu..HUR SKA JAG FÅ PLATS MED MIN SHOPPING?!? Haha,jag för trycka ihop ännu mer. Men nu kom hon så vi ska kolla på filmen puss Filippa:)

4 dagar kvar!


Bjuder på en bild jag redan lagt in
Shit 4 dagar kvar nu till island börjar bli lite nervös inför flygningen! Men det blir nog många fräna kort i luften. Har ju mammas systemkamera så ja den är bra :D Försöker få in lite bilder som jag tagit idag men det vill inte funka tyvärr så jag antar att det får bli bilder när jag kommer hem igen. Kan redan varna nu att det kommer inte bli mycket bloggande i 2 veckor ungefär. Men det får ni leva med. Så får vi se vad statestiken tycker om det , den lär väll sjunka men så får det bli.


Dagen

Ja idag har det vart tråk väder, regn!  Har vart barnvakt och så. Och städat klart mitt rum!
Här får ni se hur det ser ut
Hitta massa snygga kuddar och påslakan som ska köpas ;)
hihi men nu ska jag spela wow (A) haha


Tjolahopp!

Även om statestiken har sjunkit nu när jag inte bloggar lika mycket länge så är det kul att endel fortsätter kolla min blogg! Håll ut snart kommer jag igång ska ni se ;)
Kan inte lägga in bilder nu för ja är inne på håkansdator..Idag har det vart myskväll med 2 filmer ,chips,dricka och godis vi kolla på surf's up och den andra komer jag inte ihåg vad den heter.


Den är skön :) haha men nu ska jag gå och spotta ut all jädra tandkräm !


rösta? :D

 

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Bajs migrän

Bilden är från igår,när vi var på rix fm festivalen.det var kul,lite drygt och så men ändå:) en vecka kvar till island nu då.efter island kommer det bli mer bloggande! Då kommer alla bo i huset och då har vi internet iallafall på mammas dator. Och sen sista september flyttar pappa också så då ska jag ha hans dator och då kan jag blogga:-Dmen ja ska försöka blogga:) idag så var vi och red ,nomi följde med också. Det var kul förutom att hrimdög (hästen)inte ville gallopera så mycket.och sen när vi nästan var hemma så fick jag synavfall..men nu är det inte så farligt har tagit tablett och sovit:) nu ska jag fortsätta kolla på denna dryga film puss Filippa

Golf och stan

Vaknade imorse och hörde regn först tyckte jag det var skönt sen kom jag på att vi skulle spela golf idag..och då var det inte lika bra.men så blev det finare väder och så åkte jag med pappa och anton och spela golf.det var kul dom första hålen men sen blev jag jättetrött i armarna:p sen så åkt vi och åt och gick till några affärer pappa var så snäll och köpte ett par nya skor till mig och en t-shirt det på bilden tshirten från carlings och skorna från stadium men nu ska jag ut och sola så kanske det blir rix fm festivalen ikväll:) puss Filippa

Hiss diss




egen stil
Då menar jag ju såklart inte bara stilen på denna bild utan också andra som vågar ha på sig vad dom vill! tummen upp för det! (Y)



Foppatofflor , förlåt till er som har sånna men jag tycker av nån anledning inte om dom. Jag har nått emot vovlos också för den delen vet inte varför haha!

Stan

Har internet nu:D en liten stund..så jag försöker skynda mig lite. Har ju min kamera igen nu och har köpt ett minneskort så vi hart tagit kort och alla får vara beredda på stavfel nu eftersom jag försöker skriva ganska fort!
Vet ju inte hur länge jag får ha datorn..
Köpte denna bok på bokakademin eller vad det heter 79:- :)
Men nu kan alla gå och skita ner sig så ska jag komma på nått mer att blogga om :D

Stan med nomi och leon:)

Idag blev det stan med nomi och leon och nu sitter vi utelåsta Haha vet inte vart alla är,lol. Men ja har ju nästan läst klart första twiligt boken som jag lånat..i kanske 2 månader :$ men så jag köpte tvåan.så kan jag läsa på flygplanet och såkanske. Så nu ska jag snart in till stan och köpa en jättesnygg väst på carlings(y) och så har jag köpt ett minnes kort till kameran så nu blir det kort! Najs ! Vi får se om jag har internet i kväll puss Filippa p.s alla kommentarer kommer svaras på när jag har internet :)

Mitt nya rum

Här är en lite dålig bild på mitt rum. Det är inte helt klart ska få in min tv sätta på ben på min säng ,få ett skrivbord och lite så men annars ser det rätt bra ut. Lite små stökigt :$ men annars bra! Vad tycks?:-D Puss Filippa

Inget internet

Har fortfarande inget internet så det blir lite tråkiga inlägg tyvärr:( men så kan det bli ibland vi får se imorgon. Men iallafall idag har jag haft lite'vattenkrig' och solat och spelat lite kort och så skönt väder! Just nu sitter jag i mitt nya rum med nomi vi har film kväll med en massa filmer. Mys:) puss Filippa

Härligt!

Gud vad det är härligt att kunna ta med en filt och ta med hundarna ut! Sitter nu ute med en bok ,twiligt ,och är med hundarna. Vaknade vid tio idag så det blev lite tidigare.ska försöka få internet idag:) puss Filippa

00:56

Klockan är snart ett och jag är helt slut!har packat iihop mitt rum idag och tagit det till huset. Så nu har jag packat ur allt ur lådorna eftersom dom andra måste ha lådorna.har massa små grejer på golvet!har för mycket saker.för mycket kläder men det blir bättre sen när jag har lite kläder hos pappa också.har tyvärr inte kunnat blogga nått mer idag för har ju packat ur och så men sen har jag ingen dator heller,eller vi har en dator men inget internet men kanske har det imorgon puss Filippa:)

Städa

Håller på att städa,fasst just nu har jag en paus och pratar med leon om island:p han har ju fått reda på att han ska få någon där ifrån så det tycker han är jättekul.men mer inlägg får bli senare :) puss Filippa

Vackert!

Blev inget med att åka till huset idag, vi åkte och bada istället. Så nu har jag nyss kommit hem från det. Så synd att jag inte tog med kameran tid för det var så otroligt vackert! Först och främst så var det väldigt mörka moln med solen var framme och det var en jätte fin solnedgång.Sen på andra sidan var det en stor färgglad regnbåge!
Ni skulle vart där! Sen börja det regna men det var jättemysigt. Åh vad jag älskar att leva!



Shopping!

Blev stan med Nomi och Leon ,vi hade med hundarna i varsinn väska också. Dom tittade fram och var nyfikna. Förutom att Billy Boy sov nästan hela tiden ;)
Jag köpte
En Bh h&m rea 50:-
Och ett hårband H&M 20:-
Tyckte det passa perfekt till att ta med till island, det håller borta håret från ansiktet och det var snyggt (Y)
Ska snart dra till huset ..igen -.- haha ne då vi håller ju på att flytta in så det tar ju lite tid. Men har packat ihop mina kläder. Dom tog fan ca 4-5 fulla kartonger med kläder väskor och skor och skärp xd haha har ju 2 garderober eftersom jag har alla kläder jag hade hos pappa hos mamma eftersom jag bor där nu tills sista september mohaha då får vi hus! Med egen brygga vid trädgården gött!
Och då blir det katt..KANSKE. hihihi!


haha

Asså vet ni hur lika jag och min hund är? Vi är såhär, typ på natten när jag är t.e.x uppe och sitter vid datorn så ligger han vid mina fötter och sen sover han typ till 1 med mig. Han är världens tröttaste hund , lite som jag ..fast vi kan ändå va pigga. Vi gillar inte att springa så mycket kan gå ibland men vi älskar att gå! Vi är livsnjutare. Är typ vaksamma eller vad man säger , litar inte på alla. Alltså sånna vi inte känner. Älskar andra hundar :D Vi är smaaarta! hahahaa!

Cuteish!

Såå söta
Jag tror han blir känd när han blir äldre!

Hon är bara allmänt sööt!
haha nomi tyckte hon likna mig :P
Btw, det är en gigantisk fjäril/skallbagge/blodsugandemonster som kommer krypa in i min hud och suga ut allt blod sakta så jag dör en långsam plågsam död..vi ses på min begravning...♥
mohahaha



Vampyrbett ny trend?

Såg en video på msn.se -->Länk
Tonåringar i usa har blivit så inspererade av twilight och eclipse att dom istället gör sugmärken biter varandra. Dom säger att dom kommer varandra närmare genom att få varandras blod i sig. Jag tror faktiskt det var en tjejs ide att göra så. Alla är avundsjuka på att bella får bett av Edward och nu såklart vill alla ha ett hett bett av snyggingen.
mohaha lite sjukt faktiskt :P

Jag ska måla hela världen lilla mamma..

mohaha , söt va? :D
den passar ju in här eftersom om 2 veckor och en 1 dag sticker jag till island!!!!
Men nu måste jag börja packa ner mitt rum i flytt kartonger, Kommer behöva rensa mycket skit! HAr så mycket jag inte behöver!

Målat

Så nu har jag målat klart en bild iallafall så här kommer resultatet
Det är två giraffer hoppas det syns ;)

island

surfa 39 kr /mb dyyrt!
Ringa 4.60 kr per minut samma ta emot i think
smsa typ 1.80 per sms att skicka till mig och jag till folk och jag tar emot gratis
Skriver detta här på bloggen så jag kan gå in och kolla och komma ihåg , detta är alltså priserna i island. får nog försöka blogga på nått internet cafe eller nått sånt i ställer :)

Godmorgon?

Haha ja jag åt nyss frukost jag..vaknade av att det ringde på dörren så kom mamma och bara ''sover ni fortfarande?'' jag bara ''Ehm ja?''
Men så kom jag in på mitt rum och kolla vad klockan var så var den kvart i tre haha synd! Men det är skönt och sova, men så blev det en tur i regnet med hundarna och nu ska jag måla lite. Kanske lägger in en bild sen på vad jag målat hihi men jag har inte så mycket att skriva just nu så jag bjuder på d
en bild
lol
Men ja hörs senare sötnosar


va kul!

Åh vad jag blir glad när jag får läsa sånt här! Så kul att hon tycker om min blogg!
Och jag vet inte vad det blir när jag försöker kommentera din blogg så jag svarar här istället :)
Svar;Tack så jättemycket blir jätteglad ! Du är också väldigt fin!
Tack för den fina kommentaren!
kramisar

Chihuahua

Håller på men en hundblogg, nu tills nästa år hihi. Hade tråkigt så whynot..som jag skrivit förut så ska jag ju ha valpar på shakira nästa år så jag har en blogg där jag skriver lite om Shakira och Billyboy och sen kommer jag lägga in bilder på valparna medans dom växer upp där! :) Lite kuligt!
Ni kan ju kolla in den tryck bara HÄR . Designen har cepat sig men fixar det nån annan gång! Ska också fixa lita annat på designen!

Rekomenderar!

Vera Wang rockprincess
Jag har den själv och jag tycker om den jättemycket! Den är inte såhär för söt men ändå god!
Finns och köpa där man köper parfymer gissar jag väll på ;)

jobbjobb

Ja är hemma nu , har inte hunnit blogga så mycket idag för jag har vart i huset och hjälpt till. Har målat lister och skrubbat bort färg frän trappan och golvet det var lite jobbigt kan jag säga dig men man kan ha lite kul ändå .När jag och Nomi målade så målade vi hela handen och armen helt vit haha såg ut som värsta döda. Sen blev det vattenkrig ingenbra ide eftersom vi skulle va där längre och vi hade inte med oss andra kläder så jag gick med mammas stora jeans och antons stora cardigan eller vad man kallar det ;)

haha värsta hipphoppar :D

Så såg man ut efter att ha målat och ja vet inte vad det andra var , skrubbat med svinto så jag blev grå :p
Skönt att få komma hem och duscha bort allt bajs!
Men ja nu är jag hemma :)


lalala

Klockan är nu 7 på morgonen ,nomi har somnat framför datorn haha! Och jag sitter här med shakira och Billyboy. HUr ska jag kunna somna när det är sju ljust? fast jag är lavan sover typ till 1 varje morgon hihi!
Ja lyckades dygna inattt iallafall har somnat runt 3-4 dom andra dagarna men inte idag för vi blev typ flumma och shit. Men ja ska väll sova nu Godnatt eller godmorgon ..eller godnått?

05:27

Jag och Nomi dygnar klockan är nu 05:27,det har blivit väldigt ljust haha!
Ska väll sova seeeeen

Så jävla bäst film!

hachiko
Denna film  handlar om en man som hittar en hundvalp på en tågstation,hunden visar sig inte ha nått hem så mannen och hans fru behåller Hachi som dom då döpt han till. Hachi växer upp och lär sig att följa husse till tågstationen varje morgon då han ska till jobbet och så hämtar han honom varje kväll vid tåget. Men en dag så får husse en hjärtinfarkt och dör.Men stackars lilla Hachi ger inte upp hoppet och fortsätter att vänta på husse!

Hachiko är en verklighets baserad film. Hachiko fanns och det är som jag skrev. Men Hachiko satt och vänta i 9 år. på sin husse, NIO ÅR! Fatta det är vänskap det!

Här är en bild på den riktiga hachiko

Han kom samma tider i nio år , hur otroligt är inte det? Det tyckte också alla runt om kring så dom har nu gjort en staty av hachiko i brons på det ställe han jämt satt och vänta!


Jag lovar att ni kommer grina!
Det gjorde jag och nomi!

haha fail bild ;)

Men ni kommer inte ångra er , man blir så rörd!



regn och åska!

Ja som sagt gick ju och åt på resturang med Nomi , så helt plötsligt så börja det spöregna och åska.Haha rädd blev man. Hatar när åskan är nära en iallafall blixtarna men annars med regn är det mys!
Så vi sprangrunt i stan råka gå lite omvägar så vi blev lite smått klassblöta! Men det är härligt vi känner oss som värsta livsnjutarna nu :D
Men det är vi ju alltid ändå ;)
haha, men ja handla lite också..
Svart spets bh-h&m 79:-
vitt linne- ginatricot 129:-
Nu ska jag ta på mig lite torra mjukiskläder och sen dra till huset och sitta i utehuset och spela kort.
Myyys!


Haha

Haha ja sitter på resturang nu med nomi ,vi hade ingen mat hemma så vi gick hit:-Dväntar nu på pizza mums ;) puss Filippa

har ni tänkt..


har ni tänkt på en sak?
Typ vissa kan sitta och kolla på fantasy filmer och ja typ twilight..men va fan vi har ju en massa fantasivarelser när vi har dom redan.. :D
Men jag nå säga att edward är grymt mkt snyggae än en mygga!
HAHAHHAHAHAHH VA JAG ÄR ELAK!

baajs

ja dagen blev inte som jag trott om jag säger så,var fint väder så jag trodde jag bara skulle få kunna ligga och sola och bli lite brun men nej nej , när vi var på ica och handla glass så fick jag synavfall! BAAJS!
Då vet jag att jag är påväg att få migrän!
Då tänkte jag bara JÄÄVLA SKIIT! Så ja huvudvärken kom så fick vi åka i en varm bil hem igen och hämta mina tabletter och sen till baka igen, som tur var hjälpte tabletten och det hann inte bli så hemskt men jag sov till typ halv sju typ 6 timmar , men så gick det över som tur var!
Så ja min dag var att sova , och sen satt jag på taket med nomi och spela skitgubben(kortlek)
Nu är vi här hemma och Nomi gör design till Irya och ja, jag bloggar!

Tävling!

Länge sen jag var med i en tävling nu:) tror jag..
haha men man måste ju delta för att ha en chans!
Jag vill vinna denna klocka , suuperfiin!
Tävlingen finns HÄR man får välja en valfri klocka i några kategorier, man får välja en klocka på denna sida www.runns.se . HOPPAS JAG VINNER :D♥

galna hundar!

Nomi spelade in när hundarna lekte lite haha!
Iallafall drar iväg till huset nu, det är skönt väder så det blir väll att sola och så :)

svar

Svar: Den heter http://www.rapunzelofsweden.se :)

hmm..

http://melonkay.blogg.se/
Gissa vart jag ska imorgon med Irya ;D
..

biilder

http://melonkay.blogg.se/

Mobilinlägg

http://melonkay.blogg.se/
Sitter ute på trädgården nu med leon och Irya :)och hundarna vi höll på att dö av värme så vi hade vattenkrig ,bilder kommer Haha.sen ikväll kommer nomi så det blir kul! Puss Filippa

tjalala

http://melonkay.blogg.se/

Ja, har inet blivit många inlägg idag.Har inte orkat. Men så kan det ju va ibland. Ska försöka mer i morgon
Men alla får ha det så bra


ehm lördag?

http://melonkay.blogg.se/
Hejj alla ;)
Vakna bredvid Irya idag,så blev det att vara barnvakt så nu har vi varit i lekparken och så med Leon så ska vi snart till huset och ligga och sola! Man får passa på när solen är framme!
Kommer nog inte bli så mycket bloggning idag, vill vara ute istället för att sitta inne vid datorn om jag säger så.
Men kanske ikväll/inatt :)

outfit

http://melonkay.blogg.se/
var ett tag sen jag la in dagens outfit å jag tänkte göra det nu :) hade inte så speciella kläder direkt.
cardigan/jacka ginatricot 249:-
Linne H&M 99;- tror jag
shorts ehm kapphal? :)
Första dagen nu på länge ute med kort hår , eller kort och kort bror på vad man jämför med.
och så hade jag mitt söta armband!

eclipse!

Ni ska veta hur mycket jag längtar , när Tina kommer hem igen så ska hon och jag gå på eclipse!

4-årig pojke dansar till michael jacksson!

http://melonkay.blogg.se/
Sitter och kollar på ellen degeneres show, så såg jag en så söt liten pojke dansa till michael jacksson.
4 ÅR!
han börjar typ dansa vid 1:35

omg

http://melonkay.blogg.se/
Snacka om att man vaknat på felsida idag, blev väckt tjugo i elva då mamma sa att jag skulle måla eller va barnvakt men jag är hellre barnvakt om jag säger så. Men så trodde jag att dom skulle åka direkt så jag gick upp och när jag går upp så ''tidigt' hemma så kan jag bli lite små grinig. Men som jag skrev igår så skulle jag städa idag på morgonen ochdet har jag gjort men såklart när jag är som surast och skurar golvet så..
skurmoppen kom emot min vackra blomma..
grrrrrrrrrrr..
haha men nu är jag gladare igen :D för nu är det städat , min bror är inte jobbig han bara spelar dataspel hundarna har vart ute och nu är allt klart..måste bara dusha snart. Sov ju med balsam i håret så det skulle bli extra lent idag. Måste köpa hårinpacking också jag har färgat mitt hår skapligt mycket och snart ska jag färga med blondering. Sliit.
Sen måste jag fixa kläder och sminka mig inför kvällen ska ju till nån resturang vet inte vilken men ändå och och så kommer Irya sen på kvällen så ska vi sova hos mig :)

Fina saker från ginatricot!

http://melonkay.blogg.se/

hihi

http://melonkay.blogg.se/
svar; haha jo det är bra (y) ;)

kissies nya låt

http://melonkay.blogg.se/
Ja nu kan man ju lyssna på kissies låt, vad tycker ni om den?
Själv så nej jag tycker inte om den,jag tycker inte  hon sjunger fult men jag tycker inte om låten!

rubriik

http://melonkay.blogg.se/
Tagit ur hårförlängningen nu, skönt!
Det är så gött! Har tvättat oc borstat igenom allt nu! Ska slänga min hårförlängning den har blivit jätteäcklig!
Men ja, har fått ett nytt halsband av mamma, vet inte vart det kommer ifrån eller nått men det var fint!
Jag tyckkte det var fint ! Men ja imorgon för mig så ska jag börja dagen med lite städning , måste vika tvätt och så, sen på eftermiddagen ska jag ut med lite släktingar till någon resturang och äta god mat. Och sen på kvällen så ska jag sova över med irya! kul!
asså vänta lite nu ..jag tror det är imorgon ,är det torsdag idag? jag håller verkligen inte koll!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

http://melonkay.blogg.se/
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah seriöööst jag ooorkaaar inte meed nåååttt aaaaaaaaaaaaaah!
Äckel  mat åt jag äckel dressing smaka skit uuuh nu måår jag illa, uuh att plocka i diskmaskiinn uuhgammal maat uuh i'm goonna diee!
:( hahaaaaaaaaaa
Jaa nu är det väll bestäm att bli blondare (a) hihi! snyygt va?
Så det blir väll att köpa denna :
so good bye utväxt och gamla hårförlängning
Men om jag ska va lite glad nu så har min lugg växt ut rätt mycket ändå!
På några/nån månad? kommer inte ihåg månader i think :)
Själv tycker jag båda är lika snyggt , fast det bror på vad man har till :)

Nu blir det ett sånt där roligt mobilinlägg igen :)

http://melonkay.blogg.se/
Ja nu sitter jag här i vårt nya hus,ska vara barnvakt medans mamma målar badrummet:)så får vi se vad jag och leon hittar på.blir lite tråkigt inlägg nu men har tyvärr ingen dator men jag lovar att det blir mer inlägg ikväll!:) puss Filippa

:)

http://melonkay.blogg.se/


Svar;tack för tipset! Trevligt att du har slutat med dina andra kommentarer typ som att jag är fattig och så ;)
u know i see ure ip nummer ;)


Veckansblogg!

Veckansblogg har röstats fram och vinnaren är Milan :)

Grattis! (Y)


byebye

nu drar jag iväg till Irya , skriver mer imorgon :)

Varför ska det va så svårt att komma på en rubrik?

Ja kom nyss hem nu , var ju vid stranden värsta skönt i vattnet må jag säga :) Sen efter det så åkte jag in med pappa till stan och lämnade in min älskade kamera som är sönder. Förhoppningsvis så får jag tillbaka den innan island! ååh den är så bra speciellt att spela in med. Men jag har också hittat en annan kamera jag nog ska köpa.
tror det är den på bilden (a)

Sen så köpte jag en tröja
ginatricot 249:-

men nu ska leon ha datorn



vaarmt!

Sitter nu i köket och äter ''frukost'' och läser lite sofiasmode!
En av mina favorittidnigar ( det är också chic och solo)
Ja ska snart till stranden,riktigt skönt väder ute. I love it! Och ja färga håret brunt fick man inte då -.- så funderar på att köra på mellanblond. Vill nog inte ha jätteljust ..eller vill jag det?
haha vi får väll se hur det blir :)
Men måste packa lite grejer till stranden nu!
Ha en skön dag!


Sommarplågan 2010!

Det är iallafall en sommarplåga för mig!
Frågan är: Varför går hon med trosor och stövlar på stranden hahaha!


har redan lagt in i know..

har redan lagt in ett inlägg om hårfärg men snälla vad tycker ni ?
Satt och redigera lite , vet att det ser fail ut men tanken..
Själv tycker jag nog brunt..men alltså ååh! Det blev så förra gången jag var blond också jag blev brunett till slut..kanske borde va det och sen bara färga utväxten. Då sliter man väll inte mkt på håret?
Snälla svara vad ni tycker!



snyggt!

Någonting jag tycker är super snyggt.. på vissa!
Det är mörksminkning runt ögonen,jag tycker inte man ska behöva vara emo för att man sminkar sig så? Jag tycker också det är jättesnyggt med sotade ögon!
Jag skulle nog inte kunne gå med extremsvart runt hela ögonen men ja försöker lära mig och sota snyggt!

kvällens låt

Har letat efter denna låt länge nu , har inte vetat vad den hetat. Hörde den på mtv men kolla inte vad den hette :p
Royal Republic-Tommy-gun


Färga håret?

Besluts ångest seriöst!!!!
Har besämt mig för att köpa clip on hårförlängning istället eftersom det sliter väldigt mycket på håret att ha insytt egentligen skulle jag bara vilja ha min vanliga hårfärg så jag slipper all färgning men eftersom det inte finns hårförlängning i min naturliga hårfärg och jag har stort behov av att färga..hmm..helst av allt vill jag ha brunt hår. Men då får det bli en väldigt ljus för jag vet hur jobbigt det har blivit när jag bestämde mig för att bli blond 2 ggr..men har funderat på dessa..
Ljusbrun
Mörkblond
Eller kankse till och med blondare
Vad tycker ni ?
det är rea på rapunzelofsweden så man får väll ta att passa på snart..men måste fixa pengar ;)

vart hos Mari

Vart hos Mari idag, med pappa ,Anton och farmor :)
Vi åt god mat ,spela lite ''basket'' och mest satt ute och njöt av vädret.
Ser ut som om jag inte har hårförlängningen i men det har jag ;)
( ursäkta men var tvungen att täcka över,min näsa såg förskräcklig ut ;o)
Nu är jag bara hemma och tar det lungt.

Finalister

Här kommer finalisterna på veckansblogg :)
Rösta på det nummer som ni tycker ska bli veckansblogg!
Man får bara rösta på en. Och man får rösta på sig själv om man vill.
1.jasmin
2.jennifer
3.Alisha
4.Louise

5.Guccigirl
6.Nicole
7.veronica
8.johanna
9.Milan
10.Victoria

6 juli

HEJ alla bloggläsare :)
IDag ska jag till Mari, dom ska greja med hö så man får väll hålla katten lite sällskap.
IDag kör jag med sotade ögon, är inte så jätteduktig med det men det är kul med smink och prova lite!
fail bild but anyway.. Måste skynda mig lite att skriva för pappa kommer snart och hämmtar mig och Anton och jag nåste ut med hundarna först ;)
Men ja ikväll eller imorgon så väljer jag ut finalisterna till veckansblogg så ni som blev valda kommer få en kommentar om att ni kom med!

Funderar på att ha en frågestund på bloggen snart, inte än på nån vecka eftersom jag nyss haft veckansblogg men vi får se, om det är nått ni vill fråga mig :)


Fixat ännu en design(a)

eller en header till johanna.
Du ville ha en somrigare och det fick det bli så jag hoppas verkligen du gillar den!
Före



Efter:



Taylor momsen!

Älska stilen!




Dagens vill ha!


Rekord!

wii det höjs och höjs

ännu en ny design..

Nu har jag äntligen gjort en jag är skapligt nöjd med :)
Ska inte ändra på ett tag , även om jag tycker det är kul med nya designs så är det jobbigt om det blir för många nya
Vad tycker ni ?



Fixat en design

Fixat en header till hanna nu :)

Hoppas du tycker om den!

ska fixa ny ..

Tror jag ska fixa ny design :)
Vi får se ..
men ni som har anmält er eller ska anmäla er till veckansblogg var noga med att skriva rätt bloggadress :)
Det är några som har skrivit fel så jag vet inte vad eran blogg heter och då kan ni inte komma med..
just so u know

Inatt

Hände en liten roliggrej inatt som skrämde min bror haha! Han hade hört mig skrika '' HJÄÄLP HJÄÄLP ÄR DET NÅGON SOM HÖR MIG?!'' ( jag pratade alltså i sömnen) Men han trodde ju att det var någon som gjort in brott så han tog ju med en kniv haha va synd om han. Men jag hade ju luggit och skrikit i sömnen av nån anledning. Han väckte mig inatt men jag fatta ingenting så jag fick veta mer idag :p


hahaha


Dagensköp

Följde med till sommarlagret idag, och jag som vill ha massa ramar med kort i mitt rum:) så jag köpte tre ramar som jag ska ha i mitt nya rum. Dom kostade bara 5 kr styck!najs price :)


Heemma

Kom nyss hem från att ha varit lite kattvakt ;) Kul,det är kul med kattungar dom är så busiga.Ni ska få lite bilder på sötnosen!
Men ska dra och fixa med huset nu men jag kommer skriva mer senare !

Veckans blogg

Det går inte att rösta längre !
Vill du bli veckansblogg? Och länkas på min blogg i en vecka?
Anmäl dig då genom att kommentera detta inlägg! :D
Som slumpar sen ut finalister så får andra rösta.




vaart är min eyeliner ? ;'(

reetard bild :)
Har nyss kommit hem nu ! Har varit och ridit idag fick värsta jobbiga hästen haha! Envis jäkel.
Värsta konstnären! eller inte..
Men hästen var vit iallafall, men sen blev det hem och duscha och sen åka till huset och fixa lite. Ska typ bara måla mina garderober och några mer tror jag men nu ska jag dra till pappa

Kissekatt (a)

sitter hemma hos mari nu,har nyss vart på en lång promenad.jättegött väder! Det gillas:) sen när vi kom in så hade maris nya katt vaknat.en kattunge super söt! Och så har hon ankungar också.också jätte söta.just det ja när vi var ute och gick förut så gick vi förbi hennes granne som har jättetama får,och då menar jag JÄTTEtama;)och så hade dom en collie.men ja blir att rida imorgon igen.det ska bli kul! Puss Filippa

ny

Vad tycker ni om min nya design?
Hiss/Diss?


usch jag tycker inte om den :( men den får vara så länge!



<3

Satt och kollade igenom rösterna eftersom jag är med i veckansblogg här.Så hittade jag denna kommentar.Tycker det är så kul att fler och fler hittar hit till min blogg! Så gulligt skrivet!

Snart..


Snart klar med bloggdesignen på min nya blogg, men blir nästan så att jag inte vågar byta, känns som om statestiken kommer gå ner då och den har precis hoppat upp rätt mycket..hmm..kanske har båda ett tag så får vi se om ni kan hoppa över och läsa på den nya istället :)



jag älskar att få nya kläder!

fått lite nya grejer och det gör mig glad! :D

Rekomenderar!

Kubiss  fine eyeliner!
Köpte den på ullared för 11 KRONOR! Man kan tro att den är dålig när den är billig men den är faktiskt jättebra så ååk till ullared och köp den ;)

Ska köpas!

Skopunkten 299:-

arthur

Är barnvakt, vvar barnvakt igår också och då visade jag arthur för han och nu är det den bästa film han någonsin sätt så dette är tredje gången vi kollar på den -.- haha! Har blivit lite ändrade planer blir kanske irya och natalie ikväll istället. Jag är glad ! Mitt pengaproblem är löst! Ska få pengar av mamma eftersom jag har vart rätt mycket barnvakt och så städade jag igår men det var för att jag hade tråkigt..xd
ska köpa denna:


I love it !

Och sen 2 bhar
på rean!


kul att ni läser min blogg! (y)

Det stiger :D och det gör mig glad!

h&m

När jag var ute med hundarna idag så gick jag samtidigt och hämtade ett paket som kommit..visste ungefär var det var och det var vad jag trodde :)
Det var min klänning..
Blev ingen bra bild men den är extremt söt!
Tycker jaa
Men iallafall ska nog dra och träffa Alisha en stund sen så ska jag nog va med Nathalie,Irya björn och måns i think . Så imorgon så blir det att åka till faster. Hon ska hämta en kattunge :DSå det ska bli kul att träffa den! Sen nästa dag så ska vi rida igen. Måste öva nu när det är 28 dagar kvar till island.

Rubrik?:)

Ska åka och sola snart:) men jag måste fråga..har någon nått bra tips hur man kan tjäna pengar snabbt?:) det är så att jag måste få iihop 350 för jag har hittat en jättefin cardigan och 2 bhar som det var rea på bara 50kr st:)kanske ska jobba ihop här hemma men har svårt att tro att jag kommer få jobba ihop så mycket men man vet ju aldrig så nått tips? puss Filippa